ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

واکنش سناتور روس به اتهام‌زنی به ایران درباره سقوط بوئینگ اوکراینی

نائب رئیس کمیته امور بین‌الملل سنای روسیه گفت: دلیلی وجود ندارد که هواپیمای اوکراینی در آسمان تهران با موشک برخورد کرده باشد و تلاش غرب برای مقصر جلوه دادن ایران در وقوع این فاجعه، صرفاً یک بازی سیاسی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۲۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 10
کد خبر: ۳۳۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  "ولادیمیر جباروف" نائب رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون (سنای) روسیه معتقد است، دلیلی وجود ندارد که ثابت کند بوئینگ شرکت هواپیمایی بین‌المللی اوکراین در آسمان تهران با یک موشک برخورد کرده باشد.

 

این سناتور روس امروز گفت: «غرب پیشاپیشن ایران را به عنوان مقصر وقوع این فاجعه معرفی کرده، به‌رغم اینکه تهران از کانادا برای پیوستن به تحقیقات در این زمینه دعوت کرده است.»

 

جباروف افزود: «این حادثه نیز مانند وضعیت سقوط بوئینگ مالزیایی است، هنگامی که غربی‌ها با عجله روسیه را مقصر همه چیز دانستند، اما هیچ مدرکی در این رابطه ارائه نشد. این اتهام زنی‌ها، فقط یک بازی سیاسی است.»

 

کنگره آمریکا هم نگران تصمیمات اشتباه دونالد ترامپ شده است

این مقام پارلمانی همچنین در پاسخ به سئوال دیگری به این خبرگزاری گفت که کنگره آمریکا از این جهت سعی دارد تا اختیارات "دونالد ترامپ" برای تصمیم‌گیری‌های نظامی را محدود کند، چرا که دستور وی برای ترور قاسم سلیمانی، ژنرال برجسته ایرانی، مشکلات جدی را برای ایالات متحده ایجاد کرده است.

 

جباروف یادآوری شد، ژنرال سلیمانی، با وجود فعالیت جدی در منطقه و نقش موثرش در مبارزه با تروریسم در عراق و سوریه، تاکنون هیچ تهدید نظامی برای ایالات متحده ایجاد نکرده بود.

 

این سناتور تأکید کرد: «اکنون حتی کنگره نیز آنقدر نگران اقدامات نادرست رئیس جمهوری است که می‌کوشد تا از نظر قانونی اختیارات وی را محدود کند. در نتیجه، ایالات متحده حتی ممکن است به تدریج از یک کشور ریاست جمهوری به یک جمهوری پارلمانی تبدیل شود.»

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار